Designbureau met winkel

6a00e008cd6c2b88340115709b9676970b

Creatieve bureaus die ook een winkel runnen lijkt een echte trend aan het worden. We kennen al KK outlet van het beroemde Kessells Kramer.  Vorig jaar opende  het reclame bureau Sid Lee in Amsterdam zijn tweede filiaal en nog niet zo lang geleden berichte ik over Taxi Cafe. 

En nu is er dan the 400 met zijn concept store. Dit marketing en designbureau uit Denver zegt, net als de voorgenoemde bureaus, de winkel te zijn begonnen als laboratorium voor hun ideeën en om gevoel te blijven houden met de consument en trends van hun klanten. Zelf zeggen ze over deze aanpak ‘We are what we do’.

Of deze tactiek van de hippe reclame – en designbureaus echt de beweerde redenen dienen moet nog blijken. Het lijkt vooralsnog vaak meer een PR verhaal voor het bureau. Maar dit neemt niet weg dat het allemaal  interessante initiatieven zijn  die de moeite waard zijn om te slagen.

Advertisements

Tags: , , , , , , , ,

One Response to “Designbureau met winkel”

  1. Bekende design blog begint winkel. « Brand Retail and Design Says:

    […] erbij. Zagen we al eerder magazines die pop up shops of permanente winkels opende en design en reclame bureaus die ineens retailer werden. Nu kunnen we er weer een fenomeen bij schrijven die […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: