I want what she has.

Je staat in de rij van je favoriete club en ziet in een keer iemand er verdomd goed gekleed uitzien. Je zou jezelf ook wel in hetzelfde outfitje willen hijsen maar omdat je bang bent  op een copy cat te lijken weerhoud het je om op de verschijning af te stappen. Jammer want die geweldig outfit blijkt erg moeilijk  bij elkaar te verzamelen zijn. 

Voor de mensen die dit soort problemen wel eens meemaken is er nu een oplossing en het  komt van de fashionblog Stitsh.  Redacteuren van de blog struinen de straten van Londen af om hippe figuren te fotograferen. Bij de foto’s vermeldt Stitsh direct waar de outfit van deze  Londenaar vandaan komt. Waneer je denk iets te willen  kopen klik je gewoon door om vervolgens op een webshop te komen waar je het artikel of het beste beschikbare alternatieve kan aanschaffen.

Ik denk dat deze website wel eens een succes zal kunnen worden omdat deze  meer doet dan de meest social shopping site. Waar de meeste vaak meningen en foto’s van elkaar delen toont  deze site een selectie foto’s van echte mensen gespot door de ‘deskundige’ redacteuren. En omdat de meeste mensen toch graag nog geadviseerd willen worden en eerder neigen naar peer groepen te kijken dan luisteren naar een gekozen combi uit een magazine voorzie ik niet alleen dat deze site een succes wordt maar waarschijnlijk ook wel zal gecopieerd worden. En niet alleen door andere fashion victims maar waarschijnlijk ook magazines en wellicht wel sommige winkelsketens.

afbeelding-11

Advertisements

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: